De jeugdwerker stelt zich voor De jeugdwerker stelt zich voor

Ik ben getrouwd en we hebben twee kinderen, die nog thuis wonen in Woudenberg.
Kinderen, tieners en jongeren hebben altijd al mijn hart gehad. Ik geniet van hun onbevangenheid, openheid en levensplezier. In het verleden heb ik gewerkt in het basisonderwijs, bij jeugdwerkorganisaties en in de huiswerkbegeleiding. In mijn eigen bedrijfje Vieren in de Kerk richt ik me op het ontwikkelen van creatieve programma’s voor kerken, scholen e.d. Naast mijn werk ben ik op veel manieren als vrijwilliger betrokken (geweest) binnen de kerk en ook daarbuiten.
Sinds september 2019 ben ik werkzaam als jeugdwerker namens de PGV. Het is mooi om te merken hoeveel vrijwilligers actief zijn in het jeugdwerk. Samen met hen, de predikanten en natuurlijk ook de jeugd zelf gaan we de lopende activiteiten evalueren en eventueel nieuwe activiteiten ontplooien.
Corine de Kruijf