De Petrakerk gesloten De Petrakerk gesloten
Gevolg gevend aan de oproep van het kabinet en de aanbeveling van de PKN heeft het moderamen besloten de Petrakerk te sluiten tot en met Pasen dus inclusief de stille week en Paasmorgen.
  • Op deze Welkom pagina plaatst het pastores team van de wijkgemeenten ZuidWest en de Open Hof elke dag een bericht. Een overdenking, een gedicht of een filmpje op de Kerk Online pagina
  • Op de Kerk Online pagina van deze website kunt u de gefilmde bijdragen en de online viering bekijken. Zie ook Berichten van het pastores team ZuidWest
  • Het jeugdteam heeft een PalmPasen activiteit voorbereid, hier staat alle informatie.
  • Loes Kraan stelt zich voor, lees hier haar introductie, met foto.
Landelijk zijn de diaconieën het "Niet Alleen" initiatief gestart om hulpvragen te kanaliseren, klik op het plaatje voor een hulpvraag:

Meer informatie over Niet Alleen

Jezus houdt geen afstand, Hij is nabij, ook bij lijden en dood, de meditatie van 29 maart door ds René de Reuver, scriba van de PKN.