Kindernevendienst Kindernevendienst
Iedere zondag hebben de kinderen uit de basisschoolleeftijd gedeeltelijk hun eigen dienst, de kindernevendienst.
De kinderen gaan eerst met hun ouders mee de kerk in, en na het kindermoment gaan ze naar hun eigen ruimte.
Daar wordt een Bijbelverhaal verteld en proberen we te begrijpen wat dat verhaal in ons dagelijks leven kan betekenen. Na het verhaal is er een verwerking in de vorm van een knutselwerkje of een spel. Soms zingen we nog een lied. We gebruiken hierbij het blad Kind op Zondag en volgen het jaarrooster. Dit sluit aan op de diensten in de Petrakerk.
Tijdens de collecte komen de kinderen weer terug in de kerk. Het zondagskind mag dan helpen bij het collecteren.

De kindernevendienst is opgesplitst in twee groepen:

• één voor de kinderen van groep 1, 2, 3, 4 en 5 van de basisschool
  • één groep voor de kinderen van groep  6, 7 en 8.

Alle kinderen zijn van harte welkom!

Wilt u aanvullende informatie, dan kunt u contact opnemen met de coördinator:
Truus van Manen, tel. 0318-525481, e-mail: