Pastoraal werker: Mirande van der Wilt-Scholten

Ik ben in 1963 geboren in Zeist. Mijn jeugd bracht ik door in Telgte (West-Duitsland) en Veghel. In Veghel heb ik op de middelbare school gezeten.

Na de HAVO heb ik de opleiding voor oefentherapeut Cesar gevolgd en ben ik tien jaar als therapeut werkzaam geweest in Lochem en Didam.

Daarna heb ik de opleiding HBO-theologie, afstudeerrichting pastoraat, gevolgd in Utrecht op het NBI, dat net voor mijn afstuderen in 2005 samenging met Windesheim.

Al tijdens mijn laatste jaar van de studie ben ik gaan werken als kerkelijk werker in de Goede Reede. Deze aanstelling duurde tot er in de vacature voor een nieuwe predikant zou zijn voorzien.
In juli 2006 ben ik in de Petrakerk komen werken. Ik werk 14 uur in de week in het Seniorenpastoraat.