sectie 1 sectie 1

Sectie 1 is het gebied ten noorden van de spoorlijn.

Straten

Acacialaan, Achterkerkstraat, Beatrixstraat, Blekerij, De Korenbeurs, De Sterke Arm, De Terp, Duivenwal, Duizend Roeden, Eikenlaan, Fluiterspad, Fluiterstraat, Frisia, Goeie Spoor, Heuvel, Hollandia, Julianastraat, Kalanderij, Kanaalweg, Kastanjelaan, Kerkewijk 1 - 79, Kerkewijk 2 - 56, Korte Molenstraat, Kostverloren, Lindelaan, Molenstraat, Populierenlaan, Smidstraat, Stationsplein. Stationssingel, Trommelaar, Tuimelaar en Weverij.

Inclusief:

• gemeenteleden (voorkeursleden) die wonen ten noorden van de lijn Valleistraat-Verlaat-Zandstraat-Panhuis-Wijk West (dus ten noorden van de spoorlijn);
  • gemeenteleden uit Renswoude, Ede en Bennekom.

Gemeenteleden die in verpleeghuis De Meent wonen, blijven horen bij de wijk waarin zij eerder hebben gewoond. Zij houden dus hun eigen ouderling, diaken en bezoeker.

Sectiemedewerkers