Senioren Soos Senioren Soos
Onze Senioren-soos is een soos voor ouderen uit geheel Veenendaal, ongeacht hun kerkelijke gemeente.
Deze soos staat onder verantwoordelijkheid van de Algemene Kerkenraad van de Protestantse Gemeente in Veenendaal.
De bedoeling van onze soos is, dat men met elkaar , onder het genot van een kopje thee of koffie, spelletjes kan doen zoals sjoelen, Scrabble, TrioMinos, Rummicub etc. Ook om te klaverjassen of jokeren. Uiteraard gelden voor deze spellen, dat dit alleen kan bij voldoende deelname. Maar dat is meestal wel het geval.
Heeft men alleen zin om met elkaar te praten en koffie of thee te drinken, dan kan dit natuurlijk ook.
Als U opgehaald moet worden, dan graag dit vroegtijdig doorgeven aan: Teus van Lienden,
Tel.nr. 516732 (kan ingesproken worden)
Wilt U meer informatie, dan kunt U bellen naar:
Meta Eshuis, tel: 510029, Alie Hendriksen, tel: 516870 of 06-15016898,
 en Teus van Lienden, tel: 516732 of 06-38203064

Wij  hopen U daar te kunnen ontmoeten en een prettige en ontspannen middag met elkaar te hebben.
Namens ons Senioren-soos-team:
Teus van Lienden