Startzondag 15 September 2019, ‘Een goed verhaal’ Startzondag 15 September 2019, ‘Een goed verhaal’
Startzondag 15 September 2019, ‘Een goed verhaal’

De voorbereidingscommissie nodigt iedereen van ZuidWest uit naar de Petrakerk te komen op zondag 15 september om 9.30 uur.
We vieren het begin van het kerkelijk seizoen 2019-2020.

En het kan niet missen, u/jij hebt het al geraden, centraal staat het Boek met alle goede verhalen die ons inspireren om te geloven, lief te hebben en te hopen op de toekomst van vrede en gerechtigheid!

We houden het op deze startzondag bescheiden maar toch zijn er achter de schermen alweer een heel aantal gemeenteleden actief om van deze zondag iets speciaals te maken.
Een kleine opsomming: de band, de kindernevendienstleiding, de VO-leiding, er wordt gebakken voor bij de koffie...

Maar we kunnen niet zonder iedereen, niet zonder elkaar zeg maar.
Daarom aan u/jou de uitdaging om (graag voor 11 september) door te geven wat je mooiste Bijbelverhaal is. Daar hoort natuurlijk de uitleg bij waarom dit Bijbelverhaal voor jou zo speciaal is.
Voor wie dat wil kan die uitleg vergezeld gaan van een (vakantie-) foto, een kunstwerk, een gedicht, een lied of noem maar op.

Een aantal mensen zal gevraagd worden live iets te vertellen bij zijn/haar meest geliefde Bijbelverhaal. Álle andere inzendingen krijgen op een andere manier een plekje in en rond de dienst.

Alles om elkaar te INSPIREREN er een spetterend kerkelijk winterseizoen van te maken onder aanvoering van het landelijk jaarthema: ‘Een goed verhaal’.

Namens de voorbereidingscommissie, ds. Tineke Wielstra.

Inzendingen naar: of