De Petrakerk gesloten De Petrakerk gesloten
Gevolg gevend aan de oproep van het kabinet en de aanbeveling van de PKN heeft het moderamen besloten de Petrakerk tot nader order te sluiten en over te gaan tot online diensten.
  • Op deze Welkom pagina plaatst het pastores team van de wijkgemeenten ZuidWest en de Open Hof elke dag een bericht. Een overdenking, een gedicht of een filmpje op de Kerk Online pagina
  • Op de Kerk Online pagina van deze website kunt u de gefilmde bijdragen en de online viering bekijken. Zie ook Berichten van het pastores team ZuidWest
  • Loes Kraan stelt zich voor, lees hier haar introductie, met foto. In de paasmorgen dienst heeft ds. Coby de Haan nader geïntroduceerd, voor een opname van de dienst zie de Kerk Online pagina.
Landelijk zijn de diaconieën het "Niet Alleen" initiatief gestart om hulpvragen te kanaliseren, klik op het plaatje voor een hulpvraag:

Meer informatie over Niet Alleen