De Petrakerk gaat weer open De Petrakerk gaat weer open
Na 5 maanden sluiting (sinds 12 maart j.l.) zetten we weer voorzichtige stapjes op weg naar heropening van de Petrakerk.
  • In de loop van augustus werken we aan een reserveringssysteem om in eerste instantie met 50 personen de kerkdienst te organiseren. We willen dat stap voor stap uitbreiden naar de maximale 1,5 meter bezetting van 100 personen. Zo mogelijk met koffiedrinken in het Trefpunt. Met het reserveringssysteem informeren we u over de stappen.
  • Op deze Welkom pagina blijft het pastores team van de wijkgemeenten ZuidWest en de Open Hof wekelijks een bericht plaatsen. Een overdenking, een gedicht of een filmpje op de Kerk Online pagina
  • De Kerk Online diensten gaan voorlopig door in de huidige vorm en langzaam maar zeker zult u in deze diensten meer mensen zien verschijnen. Op de Kerk Online pagina van deze website kunt u de gefilmde bijdragen en de online viering bekijken. Zie ook Berichten van het pastores team ZuidWest.
Landelijk zetten de diaconieën het "Niet Alleen" initiatief door om hulpvragen te kanaliseren, klik op het plaatje voor een hulpvraag:

Meer informatie over Niet Alleen