Even op adem komen Even op adem komen
Hou jij het nog vol nu de lockdown al bijna een jaar duurt?
Of ben jij ook online-moe en mis je het samen zijn in de kerk en de verbondenheid met elkaar? 
Vooral als je van de middengeneratie bent, kan deze tijd veel van je vragen,  het opgesloten zijn in eigen huis, de drukte thuis, de druk van online werken, en misschien ben je ook nog wel druk met zorg voor anderen.
Wanneer heb je nog een moment voor jezelf? Een moment waarin je even op adem kan komen, en waar je voedsel voor je ziel kunt krijgen.
Daarvoor willen we je uitnodigen voor de Zoom- en wandelgroep ‘ Even op adem komen’.
Op een aantal zondagavonden  in februari en begin maart willen we het volgende doen:
Het eerste half uur, van 19.45 tot 20.15 uur, is er een moment van stilte en bezinning rond een psalm. We stellen onszelf daarin de vraag, wat deze coronatijd met ons doet, en hoe vinden we inspiratie? We delen wat ons raakt.
Dit eerste half uur is online . Helaas dat kan nu niet anders.
Daarna,  om 20.15 uur, kun je met één ander  van de groep een half uur een ommetje maken. Dat wil zeggen samen wandelen en nadenken over een gespreksvraag die je naar aanleiding van de psalm meekrijgt.
We gebruiken het boekje : “Als het leven kantelt, psalmen in coronatijd”, uitgegeven door de PKN
Je kunt je opgeven voor 1 avond, of 2, of alle 3 de avonden.
Natuurlijk staat het je vrij om alleen het eerste online half uur mee te doen.
De bijeenkomsten zijn op zondagavond 21 februari, 28 februari en 7 maart van 19.45-20.45 uur. Dus je bent nog op tijd thuis voor de avondklok ingaat, als die er nog is
Je kunt je opgeven bij ds. Coby de Haan,  email: ds.cdehaan@pkn-veenendaal.nl of mobiel:  0616055455 . Je krijgt dan via de mail een link toegestuurd om in te loggen en je krijgt het boekje Als het leven kantelt (pdf-formaat).
terug