Podcast Podcast
De Podcast 'Zin'
Deze week is er weer een nieuwe aflevering van de podcast 'Zin' online gekomen. Dit is alweer de achtste aflevering van de podcast . In deze aflevering komt Pieter aan het woord.  Pieter vertelt aan de hand van Efeziërs 13 vanaf vers 14 hoe hij groeit in zijn geloof door de bijbel te bestuderen en in gesprek te gaan met christenen met een andere culturele kleur. Dat het geloof het verstand te boven gaat geeft hem vreugde en inspireert hem om de bijbel steeds opnieuw te herlezen.

U kunt de podcast vinden op www.petrakerk.nl  en via Spotify. Via de QR code hierbij kunt u rechtstreeks de website vinden waar de podcast op staat.

In november besteden we vanuit de werkgroep VIS extra aandacht aan het thema 'engelen'. Er zijn een lezing, een kerkdienst en workshops gepland  
Wij zullen hier in de podcast ook aandacht aan besteden. Dat willen we doen door met mensen te praten die ervaringen hebben gehad met engelen of dat achteraf als zodanig herkennen.

Het is geen gebruikelijk onderwerp om over te praten, terwijl het ook heel troostrijk kan zijn om zo'n concreet signaal van God te mogen ontvangen. Het delen van deze verhalen kan anderen bemoedigen. 
 
Heeft u weleens een engel ontmoet, stuur dan alstublieft een berichtje aan mij. Samen kunnen we dan in vertrouwen onderzoeken of het een verhaal voor de podcast is en of u zich er prettig bij voelt er over te vertellen. Ik zie uit naar je/uw reactie!

Zonder QR code? klik dan hier
terug