V.I.S. V.I.S.
De werkgroep VIS (Verdieping, Inspiratie en Samenkomen) organiseert activiteiten die als doel hebben om binnen en buiten de gemeente ZuidWest / PGV Veenendaal onze missie uit te dragen. 

Onze missie is: “Wij zijn een bruisende gemeente waar het verlangen leeft om vrijmoedig en met lef Jezus te volgen in verbinding met de samenleving van nu

Daarom willen we het nadenken stimuleren over hoe wij in het leven willen staan. Als gemeente hebben we elkaar hierbij nodig. Elkaar ontmoeten en inspireren zien wij als de basis om ons geloof te laten groeien. We zoeken daarin naar nieuwe wegen om ons geloof te verdiepen. Denk bijvoorbeeld aan een muzikale avond met een drankje na afloop of een creatieve middag waarin we elkaar ontmoeten rond een thema. 
Uiteraard blijft ook nieuwe kennis van belang. Wat staat centraal in ons geloof? Hoe willen we onze aarde zo goed mogelijk bewaren? Kortom: een uitdaging waarbij we jong en ouder beide willen bereiken. 

Dat kan soms betekenen dat iets je helemaal niet aanspreekt, of dat je iets heel anders zou willen. Kom ermee voor de dag! Help ons om de gemeente te laten bruisen door je positieve feedback of je hulp. Want voor sommige plannen zullen we jou of u nodig hebben. 

V.I.S en de Open Hof:
Samen met de Open Hof zijn we op weg naar steeds meer samenwerking. Je bent altijd uitgenodigd om bij onze activiteiten aan te schuiven. Sommige dingen zijn iets anders geregeld, maar ons streven is hetzelfde: Gemeente-zijn met en voor elkaar op weg naar steeds meer ‘samenleven’ met onze Schepper.

Raadpleeg onze websites, de PGV-app, Samen Een of de sociale media-kanalen om op de hoogte te blijven van wat er gebeurt. Gasten zijn altijd welkom.

Voor Zuid-West geldt dat kunt u contact kunt opnemen met vragen of ideeën met Tine Stegenga: zw-vis@pkn-veenendaal.nl 
De werkgroep, (die bestaat uit jong en ouder) zal graag kennisnemen van jouw/uw idee.
terug