De Petrakerk gaat weer open De Petrakerk gaat weer open
Na 5 maanden sluiting (sinds 12 maart j.l.) zetten we weer voorzichtige stapjes op weg naar heropening van de Petrakerk.
  • In de loop van augustus werken we aan een reserveringssysteem om in eerste instantie met 50 personen de kerkdienst te organiseren. We willen dat stap voor stap uitbreiden naar de maximale 1,5 meter bezetting van 100 personen. Zo mogelijk met koffiedrinken in het Trefpunt. Met het reserveringssysteem informeren we u over de stappen.  
  • Op deze Welkom pagina blijft het pastores team van de wijkgemeenten ZuidWest en de Open Hof wekelijks een bericht plaatsen. Een overdenking, een gedicht of een filmpje op de Kerk Online pagina
  • De Kerk Online diensten gaan voorlopig door in de huidige vorm en langzaam maar zeker zult u in deze diensten meer mensen zien verschijnen. Op de Kerk Online pagina van deze website kunt u de gefilmde bijdragen en de online viering bekijken. Zie ook Berichten van het pastores team ZuidWest.
Landelijk zetten de diaconieën het "Niet Alleen" initiatief door om hulpvragen te kanaliseren, klik op het plaatje voor een hulpvraag:

Meer informatie over Niet Alleen
 
We zijn weer open! We zijn weer open!

Voor het eerst sinds maanden weer met gemeenteleden in de kerk.
Meld u aan op Kerktijd.nl (zie de rechterkolom)
Hoe was het?
lees meer »
 
Berichten van het pastoresteam ZuidWest en De Open Hof Berichten van het pastoresteam ZuidWest en De Open Hof
Lieve mensen,
De coronamaatregelen zijn versoepeld. We mogen er weer meer op uit, en ook, al is het voorzichtig, bezoek ontvangen. De Petrakerk houdt nu 4 keer per week Open kerk, hier bent u van harte welkom.
Daarom hebben wij, PGV pastores, besloten  vanaf Pinksteren, niet meer dagelijks, maar wekelijks, op woensdag, een bemoedigende bijdrage te plaatsen op de website.
Ook u en jij nodigen we uit om te reageren. Als iets je aanspreekt van onze bijdrage of dat je iets wilt delen met ons, laat het ons weten. Je mag ook zelf een bijdrage leveren, in de vorm van een verhaal, een gedicht, een beeld, een filmpje, een lied. Zo kunnen we elkaar inspireren.
Hartelijke groet, Pastores PGV

Gebruik deze link voor de contactgegevens van de pastores.
 
lees meer »
 
Cooking with Love Cooking with Love

De slotavond van Cooking with Love.. (klik op de foto voor een vergroting)
Met de kookoma en kookopa: Jannie en Francis van der Linden.
Olv Martin ten Ronde en Wilma van Dijk..
 
Open kerk Open kerk
lees meer »